ViaMichelin routeplanner

Plan uw route en maak gebruik van de ViaMichelin routeplanner geschikt voor: auto, fiets, motor en lopen.

ViaMichelin - Routeplanner.info

Zoek en vind de snelste of kortste route

Uw reis plannen in of naar Nederland, België en meer? Vermijd vignetten, veerponten, snel- en tolwegen onderweg met de ViaMichelin routeplanner.

Brandstofkosten

Bereken gemakkelijk en snel de verwachtte brandstofkosten.

Routes Europa

Plan uw route door heel Europa van deur tot deur.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Routeplanner Michelin

Gebruik de ViaMichelin routeplanner om de snelste of kortste route naar uw bestemming te zoeken en vinden. Voer meerdere adressen in om tussenstops in uw reisplan te creëren.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en routes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


De routeplanner van Michelin

Als u op weg wilt naar een bestemming in België of Nederland dan kunt u het beste gebruik maken van een routeplanner. Niets is tenslotte zo vervelend als gespannen achter het stuur te zitten omdat u eigenlijk niet goed weet waar u naar toe moet en bij elke op- en afrit twijfelt of u wel de goede kant uitgaat.

Daarom is de ViaMichelin routeplanner een handige en digitale bijrijder die u de weg kan wijzen en u daarbij laat zien waar en wanneer er files en vertragingen zijn.

Waarom kiezen voor de ViaMichelin Routeplanner?

De ViaMichelin routeplanner laat u niet alleen de mogelijke routes zien. Per route worden de af te leggen meters en instructies op uw scherm getoond zodat u precies weet waar u af moet slaan of van richting moet wisselen. Ook kunt u aangeven of u met de motorfiets, auto of fiets onderweg bent.

Zodoende zult u oplossingen aangeboden krijgen die geschikt zijn voor het vervoermiddel dat u gebruikt. Ook kunt u invoeren of u bijvoorbeeld tol- of snelwegen wilt vermijden. Een ander gebruiksgemak is de mogelijkheid om onderweg of op uw bestemming te zoeken naar parkeergelegenheid of accommodaties in de buurt.

Andere voordelen van de ViaMichelin routeplanner

Behalve dat u route-informatie ontvangt die het mogelijk maakt om veilig op weg te gaan biedt de ViaMichelin routeplanner nog een aantal opties. Zo kunt u met gemak horecazaken, toeristische attracties en andere voorzieningen onderweg bekijken. Heeft u uw bestemming bereikt en wilt u graag een wandeling maken? Dan wandelt de ViaMichelin routeplanner gewoon met u mee want ook voor looproutes kunt u hem gebruiken.

De ViaMichelin routeplanner app

Om ervoor te zorgen dat u zo veilig en ontspannen mogelijk op reis kunt is de ViaMichelin routeplanner ook verkrijgbaar als app voor uw mobiele telefoon. Deze zowel Android als iOs app is gratis te downloaden en te gebruiken. Door de spraakinstructies, actuele verkeersinformatie en meldingen over snelheidscontroles kunt u uw ogen op de weg houden.

Neem altijd de verkeersveiligheid van uzelf en anderen in acht en maak pas wijzigingen in uw routeplanner app als u gestopt bent bij een tankstation of parkeerplaats. Niet alleen is het gebruik van uw telefoon onderweg zeer gevaarlijk, het is ook verboden en u kunt er een fikse boete voor krijgen.

Makkelijk te gebruiken

De ViaMichelin routeplanner is zowel op uw desktop als op uw mobiele telefoon makkelijk en overzichtelijk te gebruiken. Door uw plaatsen van vertrek, aankomst en tussenstop aan te geven krijgt u direct de mogelijke routes te zien. De extra opties zijn met knoppen aan en uit te zetten. Daardoor krijgt u alleen de informatie te zien die u kiest en nodig heeft.

Nadelen van de ViaMichelin Routeplanner

Over het algemeen wordt de routeplanner van ViaMichelin door gebruikers hoog ingeschat. De meest belangrijke informatie wordt getoond en de extra functies zijn erg uitgebreid. Juist die vele functies maken de routekaart erg druk en soms onoverzichtelijk. Dit wordt door een aantal gebruikers als nadelig beschouwd, maar verder zijn zij zeer tevreden over de vele mogelijkheden die deze routeplanner te bieden heeft.

Populairste routeplanner

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.