Bloemenwinkel in de buurt

Vind een bloemist in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

De dichtstbijzijnde bloemenwinkel zoeken

Vind eenvoudig bloemenwinkels in Nederland, België en meer. Vul uw plaats in en vraag routebeschrijvingen op in Google Maps.

Wereldwijd

Realtime navigatie in ruim 220 landen en territoria.

Betrouwbaar

Meest compleet voor zowel gratis off- als online navigeren.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Google Maps Routeplanner

Gebruik de Google Maps routeplanner om de snelste of kortste route naar een bloemenwinkel in de buurt te vinden. Voer uw locatie in en vervolgens ‘bloemist’ als bestemming om uw route te plannen.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Bloemist in de buurt van mijn locatie

Dat ons een land een echt bloemenland is, dat is zelfs aan de andere kant van de wereld bekend. In het Westland worden veel bloemen gekweekt en iedere lente zijn er prachtig gekleurde bloemen in de Keukenhof in Lisse te zien, die door vele toeristen uit binnen- en buitenland bezocht worden.

Veel mensen vinden het dan ook heerlijk om bloemen in huis te halen, om ze cadeau te doen of om ze mee te nemen als zij op ziekenbezoek gaan. Het aanbod aan bloemen en planten in onze bloemenwinkels is divers en als u ook van bloemen en planten houdt dan bent u waarschijnlijk al eens op zoek geweest naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel in de buurt van uw locatie.

Hoe vindt u een bloemenwinkel in de buurt?

Als u onderweg bent en bloemen mee wilt nemen om iemand te verrassen dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die het internet biedt. U kunt natuurlijk zelf op zoek naar een bloemenwinkel in de buurt van de plaats of Rijksweg waar u zich bevindt, maar u kunt ook gebruik maken van de functies van een routeplanner.

Een uitgebreide routeplanner zoals die van Google laat niet alleen zien waar de bloemenwinkels in de buurt zich bevinden, ook krijgt u mogelijke routes voorgeschoteld zodat u niet hoeft te zoeken of bang hoeft te zijn om te verdwalen. Verder zijn er op het internet websites beschikbaar die de diverse bloemenwinkels in verschillende provincies laten zien.

Wilt u een boeketje mooie bloemen zelf halen of laten bezorgen?

Een aantal ondernemingen zoals Fleurop en Euroflorist hebben bloemenwinkels verspreid over het hele land. Zij bieden klanten de mogelijkheid om mooie bloemen of planten te bestellen en te bezorgen. Via de websites die dit soort bedrijven beheren kunt u bij de bloemenwinkel in de buurt een boeket laten samen stellen om dit vervolgens te laten bezorgen.

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een bloemenwinkel in de buurt te bezoeken om inspiratie op te doen en het boeket daar vandaan mee te nemen of om er de order voor het bezorgen door te geven. Altijd makkelijk als u zelf niet veel tijd hebt, maar toch iemand wilt verrassen.

Extra voordelen van een bloemist in de buurt

Bij de meeste bloemenwinkels in de buurt wordt de mogelijkheid geboden om een kaartje met een persoonlijk bericht aan het boeket te hangen. Zo kunt u de persoon die de bloemen ontvangt op een bijzondere manier laten weten wat u van hem of haar vindt.

Bovendien zijn er diverse bloemenbonnen in omloop. U kunt deze bonnen direct aan iemand cadeau doen zodat die persoon zelf een boeket ter waarde van de bon uit kan zoeken. Zo kunt u zich bij de bloemenwinkel in de buurt ook niet vergissen dat u bloemen koopt die de ontvanger helemaal niet mooi vindt.

U ziet dat het kiezen van de juiste bloemenwinkel in de buurt helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en de florist zal u graag behulpzaam zijn om het mooiste boeket voor u samen te stellen.

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.