Bouwmarkt in de buurt

Vind een bouwmarkt in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

De dichtstbijzijnde bouwmarkt zoeken

Vind eenvoudig bouwmarkten in Nederland, België en meer. Vul uw plaats in en vraag routebeschrijvingen op in Google Maps.

Wereldwijd

Realtime navigatie in ruim 220 landen en territoria.

Betrouwbaar

Meest compleet voor zowel gratis off- als online navigeren.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Google Maps Routeplanner

Gebruik de Google Maps routeplanner om de snelste of kortste route naar een bouwmarkt in de buurt te vinden. Voer uw locatie in en vervolgens ‘bouwmarkt’ als bestemming om uw route te plannen.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Bouwmarkt in de buurt van mijn locatie

Er zijn in Nederland veel mensen die graag doe-het-zelven of klussen. En gelukkig zijn er in ons lang genoeg bedrijven die zich met hun bouwmarkten op deze groep klanten richt. Zoekt u een doosje schroefjes om een schilderij of kastje aan de muur te hangen? Of pakt u grotere klussen zelf aan zoals het witten van plafonds of het plaatsen van een schutting? Welke bouwmaterialen u ook voor een klus nodig heeft de kans is groot dat u ze bij een bouwmarkt bij u in de buurt zult kunnen vinden.

Welke bouwmarkten zijn er?

Alhoewel er verschillende bouwmarkten zijn verkopen zij in de basis dezelfde soorten producten. Een bekende keten die al jaren aan de weg timmert is Gamma bouwmarkten met vestigingen door heel Nederland. Een andere bekende naam die in veel plaatsen het straatbeeld siert is Hornbach. Dit bedrijf maakt al jaren reclame met dezelfde Yippie-Ay-Yee reclametune.

Verder zijn er in ons land nog bouwmarkten van onder andere Karwei en Praxis te vinden. Dit soort grote bouwmarkten verkoopt vanzelfsprekend een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Daarnaast zijn er vaak ook gereedschappen en accessoires te vinden om elke klus zo goed en vakkundig mogelijk uit te voeren. Daarom is het altijd makkelijk om een vestiging van zo’n bouwmarkt in de buurt te hebben.

Op zoek naar een bouwmarkt in de buurt

Natuurlijk kunt u de dichtstbijzijnde bouwmarkt bij u in de buurt makkelijk vinden door slim gebruik te maken van de informatie die er op het internet te vinden is. Een korte zoekopdracht geeft u alle mogelijke resultaten waarna u een keuze kunt maken. Maar bouwmarkten in de buurt hebben net zoals supermarkten vaak wisselende aanbiedingen.

Al naar gelang de klus die u uit wilt voeren kunt u geld besparen als u de benodigde bouwmaterialen bij de juiste bouwmarkt bestelt. Op een doosje pluggen of een paar lampen zal deze besparing u niet veel opleveren. Maar als u een grote klus aanpakt zoals het plaatsen van een wand of het opnieuw inrichten van uw tuin dan kan het voordeel aardig oplopen als u voor de juiste bouwmarkt in de buurt kiest.

Voordelen van een bouwmarkt in de buurt

U kunt bij de meeste bouwmarkten gebruik maken van een bezorgdienst. Dat is vooral een makkelijke oplossing als uw auto niet groot genoeg is om alle gekochte bouwmaterialen zelf mee te nemen. Bovendien bespaart u tijd omdat u niet alles zelf in uw voertuig hoeft te laden. De tijd die u bespaart kunt u gebruiken om verder te gaan met klussen.

Bovendien biedt bijna iedere bouwmarkt in de buurt van uw locatie tegenwoordig de mogelijkheid om de bouwmaterialen die u nodig heeft online te bestellen. Daardoor bespaart u zich ook nog eens de ritten van en naar de bouwmarkt.

Met de juiste planning kunt u zich volledig op uw verbouwing of klus richten waardoor u sneller dan verwacht klaar kunt zijn. Bovendien kunt u vaak online terecht voor klusadviezen en tips zodat u voordat u gaat beginnen over de juiste materialen én de juiste kennis beschikt.

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.