Snackbar in de buurt

Vind een snackbar in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

De dichtstbijzijnde snackbar zoeken

Vind eenvoudig snackbars in Nederland, België en meer. Vul uw plaats in en vraag routebeschrijvingen op in Google Maps.

Wereldwijd

Realtime navigatie in ruim 220 landen en territoria.

Betrouwbaar

Meest compleet voor zowel gratis off- als online navigeren.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Google Maps Routeplanner

Gebruik de Google Maps routeplanner om de snelste of kortste route naar een snackbar in de buurt te vinden. Voer uw locatie in en vervolgens ‘snackbar’ als bestemming om uw route te plannen.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Snackbar in de buurt van mijn locatie

Heeft u trek in een typisch Hollandse kroket, frikandel of Bereklauw? De Nederlandse snackbar staat in Europa om eenzame hoogte wat betreft gefrituurde snacks en patat. In niet één land om ons heen worden zulke lekkernijen verkocht. Tenzij het een toeristisch gebied is waar veel landgenoten op vakantie gaan.

Daardoor vindt u zelfs een snackbar bij u in de buurt als in het Spaanse Salou of Griekse Chersonissos rondwandelt. Zo kunt u zelfs als u daar op vakantie bent een patatje kapsalon, een kaassoufflé of een tosti bestellen. Maar nu eerst terug naar eigen land om een snackbar in de buurt te vinden.

Hoe vindt u een snackbar in de buurt

De kans is groot dat u een snackbar in uw wijk heeft waar u regelmatig een snack of patatje haalt. Maar wat doet u als u zich in een andere stad bevindt? Wellicht bent u op vakantie of een dagje uit in Amsterdam, Groningen of Eindhoven en heeft u trek in een vette hap. Er zijn diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken om een snackbar in de buurt van uw locatie te vinden.

Zo zijn er op het internet verschillende sites en apps die u behulpzaam kunnen zijn. De meeste websites die u een kaart met mogelijkheden laten zien maken gebruik van de informatie die beschikbaar is op Google Maps, het voordeel daarvan is dat u direct de route uit kunt stippelen om snel bij de snackbar in de buurt te komen.

Kan de snackbar in de buurt ook bezorgen?

ls u wel wat van de snackbar wilt eten, maar geen tijd of zin hebt om er naartoe te gaan dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om al dat vette lekkers te laten bezorgen. U kunt er dan voor kiezen om een vestiging van een grote keten te zoeken en daar uw bestelling te plaatsen.

Maar er is nog een manier om een bestelling van een snackbar in de buurt bij u thuisbezorgd te krijgen. Er zijn namelijk diverse apps voor uw mobiele telefoon beschikbaar die zich richten op het aanbieden van menu’s en gerechten van diverse eetgelegenheden in uw buurt.

Het voordeel daarvan is dat u het assortiment van de lokale patatzaak direct te zien krijgt om een keuze te maken. Met deze apps rekent u direct af waarna u uw bestelling snel bezorgd krijgt.

Tips over de snackbar in de buurt

Als u eenmaal een snackbar in de buurt heeft gevonden waar u iets wilt eten dan is het aan te raden om vooraf eerst de menukaart te bekijken. Het kan namelijk voorkomen dat de snacks waar u trek in heeft niet in de uitgekozen patatzaak verkocht worden en dan bent u er voor Jan met de korte achternaam naartoe gereden.

Let ook op de openingstijden van de snackbar die u wilt bezoeken. In grote steden zijn de meeste snackbars in de buurt lang open, maar in kleinere plaatsen bestaat de kans dat een zaak vroeger sluit dan u gewend bent. En als u toch bezig bent kunt u ook gelijk kijken naar de parkeermogelijkheden en bereikbaarheid van de desbetreffende snackbar in de buurt.

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.