Mappy routeplanner

Plan uw route en maak gebruik van de Mappy routeplanner geschikt voor: auto, fiets, ov en lopen.

Mappy - Routeplanner.info

Zoek en vind de snelste of kortste route

Uw reis plannen in of naar Nederland, België en meer? Maak gebruik van adressengidsen en routeberekeningen via de Mappy routeplanner.

Bereken routes

Gratis de reiskosten van een route berekenen.

Routes Europa

Plan uw route door heel Europa van deur tot deur.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Routeplanner Mappy

Gebruik de Mappy routeplanner om de snelste of kortste route naar uw bestemming te zoeken en vinden. Voer meerdere adressen in om tussenstops in uw reisplan te creëren.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Routeplanner met Mappy

Gaat u de komende dagen of binnenkort op reis en wilt u voor vertrek uw route naar uw bestemming uit stippelen zodat u zonder stress kun genieten van de route? Maak dan gebruik van de Mappy routeplanner. Met deze reisplanner komt u veilig en snel van A naar B en u krijgt bovendien belangrijke informatie onderweg te zien.

Deze routeplanner wordt beheerd door RATP Smart Systems, een Frans bedrijf uit Parijs dat in tien landen activiteiten ontwikkeld in de branche van de intelligente openbaar vervoerssystemen en diensten. Deze onderneming beheerd onder meer de verkoop van plaatsbewijzen in de Parijse openbaar vervoer regio.

Wat is de Mappy Routeplanner?

De Mappy routeplanner laat u een aantal routes zien als u de plaats van vertrek en aankomst opgeeft. U kunt deze reisplanner voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kunt u hem gebruiken als u met de auto, de motor of liever met het openbaar vervoer reist.

Bovendien biedt Mappy oplossingen voor voetgangers, fietsers en bestuurders van elektrische scooters. Bij elk vervoermiddel dat u kiest heeft u de mogelijkheid om extra functies te gebruiken. Zo kunt u onder andere het soort auto of motor en brandstoftype opgeven net zoals de snelheid waarmee u loopt of fietst.

Desktop versie of app van de Mappy routeplanner?

Natuurlijk kunt u zowel de computerversie als de app van de Mappy routeplanner gebruiken. Als u voor vertrek eerst thuis een route wilt kiezen dan is het natuurlijk prettig om met de computer te zoeken naar de meest gunstige route. Het grote scherm maakt het gebruik makkelijker en u kunt meerdere tabs gelijktijdig openen als u extra informatie wilt zoeken.

De app voor zowel Android als iOS, is daarentegen natuurlijker veel prettiger in het gebruik als u eenmaal onderweg bent. U krijgt duidelijk te zien waar u zich bevindt en hoeveel kilometer elk stuk van de route bedraagt.

Welke functies biedt de Mappy Routeplanner

Met de Mappy routeplanner heeft u onder andere de keuze uit de makkelijkste of kortste route. Bovendien krijgt u te zien hoe lang u ongeveer nodig zult hebben en hoeveel de brandstofkosten bedragen. Daarnaast krijgt u vertragingen tijdens het gekozen traject te zien.

In de app kunt u ook zoeken naar hotels, restaurants en tankstations die zich op of langs uw route bevinden. Snelheidsbegrenzingen en flitspalen worden ook aangegeven als u die onderweg tegenkomt.

Zijn er ook nadelen aan de Mappy routeplanner?

De desktop versie van Mappy is te gebruiken in het Nederlands en Frans. De app is momenteel alleen beschikbaar in het Frans, dit kan een uitdaging zijn als u de taal niet goed beheerst. Andere gebruikers die de taal ook niet spreken konden toch gebruik maken van de app omdat de kaart duidelijk laat zien waar de route naar toe gaat.

Een van de voordelen van de app is dat deze gratis te downloaden en te gebruiken is om uw route te plannen. Een ander voordeel is dat u deze Mappy routeplanner kunt gebruiken als u voor uw werk of vakantie naar een bestemming in Nederland of Frankrijk reist.

Populairste routeplanner

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.