Supermarkt in de buurt

Vind een supermarkt in de buurt van uw locatie en plan uw route met de Google Maps routeplanner.

De dichtstbijzijnde supermarkt zoeken

Vind eenvoudig supermarkten in Nederland, België en meer. Vul uw plaats in en vraag routebeschrijvingen op in Google Maps.

Wereldwijd

Realtime navigatie in ruim 220 landen en territoria.

Betrouwbaar

Meest compleet voor zowel gratis off- als online navigeren.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Google Maps Routeplanner

Gebruik de Google Maps routeplanner om de snelste of kortste route naar een supermarkt in de buurt te vinden. Voer uw locatie in en vervolgens ‘supermarkt’ als bestemming om uw route te plannen.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en autoroutes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Supermarkt in de buurt van mijn locatie

Supermarkten zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Het is er altijd druk, de winkelkarretjes en aanbiedingen vliegen je om de oren en vaak zijn er te veel producten om uit te kunnen kiezen. Elke zichzelf respecterende stad biedt ruimte aan meerdere supermarkten die vaak elk een eigen assortiment hebben. Zelfs in kleinere dorpen heeft de plaatselijke kruidenier de laatste jaren plaats gemaakt voor een filiaal van een bekende keten.

Zo zijn er in ons straatbeeld kleine en grote supermarkten in de buurt van onder meer Albert Heijn, Jumbo, Coop en Hoogvliet. Daarnaast zijn ook vestigingen te vinden van supermarkten die oorspronkelijk uit het buitenland komen zoals ALDI en Lidl. Er zijn bij elkaar opgeteld honderden van dit soort winkels in iedere provincie te vinden.

Welke supermarkt in de buurt is de goedkoopste?

Het is niet makkelijk om antwoord op die vraag te geven. De meeste supermarkten in de buurt presenteren wekelijkse nieuwe aanbiedingen. Hierdoor bent u de ene week goedkoper uit voor bepaalde producten dan andere weken en al naar gelang de producten die er op uw boodschappenlijstje staan zult u bij de ene supermarkt minder betalen dan bij de andere.

Ook verkopen enkele supermarktketens vaak producten die normaal gesproken niet in een supermarkt verkrijgbaar zijn. Zo hebben bijvoorbeeld de ALDI en Lidl vaak kleding, elektronica en huishoudelijke apparaten in de aanbieding. Zij kopen deze producten in bulk hoeveelheden in en kunnen die dus extra goedkoop aanbieden. Het is aan te raden om de folders van de supermarkten in de buurt in de gaten te houden zodat u weet welke acties wanneer geldig zijn.

Hoe vindt u een supermarkt in de buurt?

U zult in het dagelijks leven waarschijnlijk uit gewoonte vaak bij dezelfde winkels uw boodschappen halen. Als u wilt weten welke andere supermarkt er verder nog in de buurt is dan kunt u gebruik maken van het internet. De meeste supermarktketens hebben een eigen website waar de verschillende supermarkt vestigingen vermeld staan. Zo kunt u makkelijk op zoek naar een supermarkt filiaal van Albert Heijn of Coop.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de functies van Google Maps, waar u een overzicht te zien krijgt welke verschillende supermarkten er bij u in de buurt zijn. Dit is natuurlijk vooral handig als u enkele dagen of langere tijd voor uw werk of vakantie in stad verblijft die u niet goed kent.

Online naar de supermarkt

Door de komst van het internet heeft ook het online winkelen een vlucht genomen. Supermarkten spelen daar handig op in door hun assortiment online aan te bieden en thuis te bezorgen. U kunt vanuit huis de producten op uw boodschappenlijstje bestellen zonder naar de winkel te hoeven. Dat is vooral fijn als u slecht ter been bent of liever de drukte in een supermarkt wilt vermijden.

Nadat u uw bestelling betaald heeft bepaalt u zelf wanneer de boodschappen thuis bezorgd worden. Vaak heeft u op de bestelpagina’s ook de mogelijkheid om recepten te bekijken om inspiratie op te doen. Zo haalt u niet alleen virtueel uw supermarkt in de buurt in huis maar ook uw lievelingsgerecht uit een land aan de andere kant van de wereld.

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.