De beste routeplanner

Plan uw route en maak gebruik van de Google Maps routeplanner geschikt voor: auto, fiets, ov en lopen.

Zoek en vind de snelste of kortste route

Uw reis plannen in of naar Nederland, België en meer? Vind lokale bedrijven, bekijk kaarten en vraag routebeschrijvingen op in Google Maps.

Wereldwijd

Realtime navigatie in ruim 220 landen en territoria.

Betrouwbaar

Meest compleet voor zowel gratis off- als online navigeren.

Verkeersinformatie

Actueel overzicht van files en wegwerkzaamheden.

Google Routeplanner

Gebruik de Google Maps routeplanner om de snelste of kortste route naar uw bestemming te zoeken en vinden. Voer meerdere adressen in om tussenstops in uw reisplan te creëren.

Belangrijke plaatsen of routes opslaan? Maak en deel uw eigen kaarten inclusief foto’s en routes met de gratis dienst Google My Maps.

Van:

Naar:


Welke routeplanner is het beste?

Tegenwoordig zijn er allerlei geweldige technologieën voor handen die zijn ontworpen om u snel, efficiënt en zelfs met een beetje plezier op uw plaats van bestemming te brengen.

De kans is vrij groot dat u bij uw laatste rit naar een onbekende of nieuwe bestemming, eventueel met een aantal tussenstops, een reisplanner app op uw telefoon of tablet heeft gebruikt om daar te komen. Voor mensen die hun brood verdienen door continu onderweg te zijn, zijn deze middelen onmisbaar en van essentieel belang.

Maar wat is momenteel de beste gratis routingsoftware met onbeperkte tussenstops?

Dit hang uiteraard af van de type routes dat u wilt maken. Er zijn namelijk voldoende gratis software beschikbaar om routes in kaart te brengen, geschikt voor verschillende doeleinden: het leveren van goederen, externe verkoop, boodschappen doen, sporten of gewoon op reis gaan.

Er zijn echter niet zoveel opties als het gaat om gratis routeplanners, waarbij het mogelijk is om een onbeperkt aantal tussenstops in te plannen. De meeste van deze apps hebben geweldige “freemium” opties die u helpen bij het plannen van uw reis, maar als u behoefte heeft aan meer uitgebreide functionaliteiten, heeft u mogelijk een betaald abonnement nodig voor de benodigde functies.

We hebben op basis van de 10 beste (gratis) routeplanners met de mogelijkheid om onbeperkt tussenstops in te plannen, geconcludeerd dat Google Maps veruit als beste uit de test komt. Hierbij hebben we onder andere de volgende merken en bedrijven in onze review meegenomen:

Overige populaire routeplanners zijn natuurlijk de NS reisplanner, Fietsersbond routeplanner en OV9292.

De winnaar en marktleider op het gebied van kaarttechnologie is niemand minder dan Google Maps. Hiermee kunt u eenvoudig bestemmingen vinden en routes plannen op uw telefoon, tablet of een ander apparaat naar keuze. De stapsgewijze navigatie is een van de beste en meest accurate kaartbronnen in de branche.

Google Maps wordt voornamelijk gebruikt voor persoonlijke en recreatieve doeleinden, maar kan ook worden gebruikt als routeplanner om verschillende soorten routes te plannen, ook voor sommige kleine bedrijven. We kunnen er niet omheen dat het gewoonweg het gemakkelijkste hulpmiddel is om van A naar B te komen. Feit is, dat de mate van invloed op de manier waarop de wereld reist aanzienlijk was en nog steeds is.

Hoe plant u een route met meerdere stops in Google Maps?

Wat veel mensen niet weten is dat u Google Maps ook kunt gebruiken om een reis in te plannen met meer dan 10 tussenstops. Hier is echter wel een handigheidje voor nodig. Door de ins en outs van Google Maps te kennen, kunnen professionals het gebruiken om hun dagelijkse reisroutines op de meest efficiënte manier te plannen.

Google Maps is inmiddels zo’n grote speler op het gebied van gratis reisplanners, routeplanningssoftware en routekaarten, dat veel andere apps de technologie van Google gebruiken als basis voor hun eigen ‘mapping’ software.

Met veel baanbrekende functies, zoals Street View, is Google Maps een echte krachtpatser en een bron van onschatbare waarde voor miljoenen mensen over de hele wereld.